Bogatašica iz Australije optužena za silovanje 14-godišnjaka čak četiri puta u istom danu

0
15


Australka Savannah Daisley, bogata nasljednica imanja sa konjima, suočava se sa brutalnim optužbama za seksualno zlostavljanje 14-godišnjaka, i to četiri puta u istom danu.

Savannah (48) koja je ujedno i poduzetnica te influenserica, svoju luksuznu vilu vrijednu 5,6 milijuna funti na obali Sydneya zamijenila je ćelijom jednog od najzloglasnijih zatvora u Australiji nakon što je sutkinja Jaqueline Milledge odbila da je pusti uz jamčevinu.

Odluka sutkinje sasvim je jasna, budući da se radi o prilično uznemiravajućim optužbama. Naime, prema policijskom izvješću nasljednica se lani našla sa 14-godišnjakom dok je bila u alkoholiziranom stanju, što je rezultiralo time da ga seksualno iskoristi četiri puta.

Također, policija je istakla i kako imaju dokaze, odnosno snimak telefonskog poziva, gdje Daisley priznaje da je poljubila dječaka.

Ona se sada nalazi u zatvoru Silverwood Women’s Correctional Centre gdje su smještene neke od najvećih australskih prijestupnica.

Ova poduzetnica kćerka je slavnog uzgajivača konja Rossa Daisleya, akoji je postao i međunarodni prvak nakon pobjede na prestižnim utrkama Royal Ascot i Newmarket 2003. godine.

Iako je njen Instagram profil gdje ju je pratilo nekoliko desetina hiljada ljudi sada deaktiviran, postoje fotografije sa istog koje ukazuju na njene prethodne probleme sa alkoholom, a jednom od svojih objava izvijestila je pratitelje i kako je trijezna 233 dana.

Savannah je odbacila sve optužbe, a u zatvoru će boraviti do sljedećeg suđenja koje je zakazano za 23. august.Članak preuzet: Izvor