Dozvolila sam mu da ostavi traume djeci

0
12


Mychelle Johnson, supruga NBA košarkaša Milesa Bridgesa, objavila je uznemirujuće fotografije na kojima se vide brojne povrede za koje tvrdi da joj je nanio upravo suprug.

Krilni košarkaš Charlotte Hornetsa Miles Bridges uhapšen je prije dva dana u Los Angelesu i protiv njega je podignuta optužnica za krivično djelo. Bilo je poznato da je u pitanju nasilje u porodici, ali nije bilo poznato o čemu se tačno radi.

Međutim, supruga Mychelle Johnson skupila je dovoljno hrabrosti i objavila je na Instagram profilu jezive fotografije na kojima je pokazala brojne povrede na svom tijelu.

Mychelle tvrdi da ih je nanio Miles Bridges te da je djeci ostavio traume za cijeli život.

“Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više šutjeti. Dozvolila sam nekome da uništi moj dom, zlostavlja me na sve moguće načine i djeci priredi traume za cijeli život. Nemam šta dokazivati ljudima, ali neću dopustiti nekome ko je spreman uraditi ovako užasne stvari da stvara sliku koja nije tačna. Neću dopustiti da me ljudi oko njega nastave ušutkivati i lagati kako bi ga zaštitili”, napisala je Mychelle.

Supruga NBA zvijezde poručuje da se boji za djecu i da želi da se ovakve stvari nikada nikome ne dogode.

“To je neetično, nemoralno i uistinu bolesno. Boli me srce jer sam oduvijek imala nadu. Koliko god to bilo strašno za mene, vrijeme je da se zauzmem za sebe. Fraktura nosa, zgloba, pokidani bubnjići, pokidani mišići na vratu od gušenja dok nisam zaspala i težak potres. Ne treba mi suosjećanje, samo ne želim da se ovo dogodi bilo kome drugome. Želim da ova osoba konačno dobije pomoć, moja djeca zaslužuju bolje. Boli ova situacija. Najvažnije od svega, bojim se za svoju djecu koja su svemu svjedočila. Molim vas da poštujete privatnost moje porodice”, dodala je Mychelle.

Miles i Mychelle imaju dvoje djece. U međuvremenu je košarkaš platio 130.000 dolara kaucije kako bi bio pušten na slobodu.

Source link