Gotovo sam umro zbog njega

0
13


Stariji brat Paula Pogbe, Mathias Pogba, iznio je teške optužbe na račun zvijezde Juventusa.

Mathias je bivši igral Wrexhama, Crewea i Crawley Towna, a sada je član ASM Belforta. On je proteklog vikenda najavio da će otkriti “eksplozivne” informacije o Paulu zbog kojih će mu nogometaši, sponzori, fanovi i cijeli svijet okrenuti leđa.

“Ljudi će vidjeti da na svijetu nema veće kukavice, izdajnika i licemjera od tebe”, poručio je Mathias.

U svom videu je govorio o ključnoj ulozi Rafaele Pimente, Paulove advokatice i agentice, na njegovu karijeru nakon smrti agenta Mine Raiole.

Međutim, najviše pažnje je privukla optužba da se Paul bavio “vradžbinama” kako bi se povrijedio francuski reprezentativac i napadač PSG-a Kylian Mbappe.

“Kyliane, razumiješ li sada? Nemam ništa protiv tebe, moje riječi su za tvoje dobro. Sve je istina i dokazano je. Žalim svog brata, navodnog muslimana koji se bavi vradžbinama. Nikad nije dobro imati licemjera i izdajnika u svojoj blizini”, poručio je Mathias.

Potom je kazao da je Paul odgovoran za optužbe usmjerene prema njemu, koje ga povezuju s bandom odgovornom za pokušaj iznude od nogometaša Juventusa.

“Paule, zaista si me pokušao ušutkati u potpuosti, lagati i poslati me u zatvor. Sumnjao sam, a za razliku od tebe, ja imam dokaze za svoje riječi i tvoje laži. Reći ću ti ponovo brate, manipulisanje ljudima nije dobra stvar. Ne radi se o novcu. Umiješao si me, gotovo sam umro zbog tebe. Ostavio si me u ruppi dok sam bježao, a ti si želio ispasti nevin”, završio je Mathias Pogba.Članak preuzet: Izvor