Halid Bešlić: Kako sam pobijedio šećer – ND Vijesti

0
54

Halid Bešlić, autor megahitova i maestralni izvođač sevdalinki, godinama se bori sa dijabetesom tip 2 i u tome ima svu potrebnu podršku ljekara.

Kako objašnjava, „uz pomoć raznih tableta“ uspijevao je da drži šećer koliko-toliko pod kontrolom, a onda se upoznao sa prirodnim dodatkom ishrani CuraLin-om i nakon nećkanja da ga uopšte proba, danas kaže da se ne kaje ni jednog trenutka, već naprotiv!
– U trenutku kada mi je otkriven, imao sam 14 jedinica tromjesečni prosjek. Sa tabletama sam ga držao pod kontrolom, ali sam tek sa CuraLin-om došao do idealnog prosjeka, pa mi tromjesečni prosjek ne prelazi 6 jedinica. Uspjeo sam da dođem do idealnog stanja! – tvrdi Halid Bešlić, poznati pjevač narodne muzike sa čijim je numerama, pa i onim filmskim, upoznat cio region i nastavlja:
– Oduševljen sam! Prednost CuraLin-a je i to što je prirodan, dakle, potpuno od prirodnih sastojaka. A uz to je i veoma efikasan. Koristim ga već nekoliko mjeseci i moj šećer je danas u sasvim normalnim vrijednostima. Idealno!
On je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Riječ je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli ljekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u liječenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!
CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom svijeta – u SAD, Engleskoj, Kini, Italiji, Austriji, Španiji, Australiji…, a od sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije.
Regionalni distributer za Crnu Goru je Farmont M.P. d.o.o. Danilovgrad.
Sa CuraLin-om su se u regionu prvo upoznali i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije, a potom i cijelog regiona.
Među korisnicima CuraLin-a, koji su podelili svoje sjajno iskustvo nalazi se i glumac Emir Hadžihafizbegović:
I čuveni akademik Asim Kurjak, ginekolog sa čijim je autoritetom upoznata cijela bivša Jugoslavija, i lider mnogih međunarodnih naučnih zajednica je saglasan sa 97% ispitanika kod kojih je kliničkim studijama već dokazana efikasnost dodatka, bez ijednog neželjenog dejstva ili negativne posljedice, ukoliko se prate uputstva ljekara ili stručnjaka:
Sve informacije o suplementu CuraLin može dobiti radnim danima od 8 do 16 časova pozivom na telefone:
020 66 30 75; 067 120 754
i na sajtu https://curalife.me/

source