Izvođači na Music Week festivalu u Beogradu skoro “nastradali” zbog pirotehničkih efekata

0
10


Na društvenoj mreži TikTok objavljeni su snimci s festivala Music Week koji se proteklog vikenda održao u Beogradu, a pažnju su privukli izvođači koji su imali blizak kontakt s plamenom te su skoro “nastradali” zbog pirotehničkih efekata.

Ovogodišnje izdanje Music Week festivala održano je od 26. do 28. augusta u glavnom gradu susjedne Srbije, a pored nastupa regionalnih izvođača događaj su obilježile nezgode s pirotehničkim sredstvima.

Čini se da izvođači i organizatori nisu uskladili svoje nastupe i pokrete s pirotehničkim efektima te su skoro nastradali.

@zackowsky Teodora vs Balon vs Vatra 💀🎈🔥 #musicweek #musicweekfestival #beograd #teodora #srbijatiktok #sebija ♬ dźwięk oryginalny – Zack 🏳️‍🌈

Na TikToku su objavljeni snimci muzičara koji su izvodeći svoje pjesme skoro zapaljeni jer su stali iznad sredstva koje je izbacivalo plamen.

Videa su potom izazvala i niz smiješnih videa i šala na račun uposlenika koji je bio zadužen za puštanje plamena.

@looc1f3r Ima da goru kao svece! 💀💀💀 #fyp #fy #fypシ #foryoupage #balkantiktok #tiktokbalkan #balkantikok #musicweek #musicweek2022 #crnicerak #crnicerakdarkside #teodoradzehverovic #teodoradzehverovic97 @TeodoRa 🤩 @CrniCerak_Official credit: @sofija @kokodakalo ♬ original sound – zavrteno

Među izvođačima koji su nastupali bili su Nucci i Voyage, Crni Cerak, Corona i Rimski, Gazda Paja, Teodora, finalisti IDJShowa , Rasta, Cobi, Inas, Angelina i Sara Jo.

Kako su otkrili organizatori kroz kapije festivala od 26. do 28. augusta prošlo je više od 250.000 ljudi.Source link