Kao sa stranice za odrasle

0
17


Iako smo političare navikli viđati u njihovim ozbiljnim izdanjima kojima se gotovo jedino predstavljaju u javnosti, ima onih koji vole pokazati i svoju “opušteniju” stranu. Jedna od njih je i glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova.

Društvenim mrežama počeo je kružiti snimak Zaharove koja je, prema reakcijama korisnika, pokazala i možda previše opušteno izdanje.

U trominutnoj snimci koju je podijelila na svom Telegramu, Zaharova se snimala dok senzualno jede jagode i, uprkos ratu u Ukrajini te sankcijama Zapada s kojima se suočava Rusija, bezbrižno uživa u ljetnim danima.

Njenu objavu na Telegramu za sada je pregledalo preko pola miliona ljudi
Njenu objavu na Telegramu za sada je pregledalo preko pola miliona ljudi

U pozadini objave uz koju je stavila opis “moja žetva” čuje se i “Kalinka”, jedna od najpoznatijih patriotskih ruskih pjesama, a koja je dodana i narodnoj tradiciji ove zemlje.

Snimak je na Twitteru podijelio novinar Kevin Rothrock, a komentarima koji su se na nju nizali korisnici su potvrdili da Zaharova uopšte nije prošla nezapaženo.

Između ostalog, neki su se našalili i kako Marija izgleda kao da “promoviše svoju porno stranicu” te da je ovakav snimak neprimjeren.

“Izvinjavam se, ali ovo je totalno ponižavajuće”, komentarisao je jedan korisnik, dok se drugi složio: “Da li ona pokušava biti atraktivna? Jer nije”.

“Ovo izgleda kao sadržaj sa stranica za odrasle”, još jedan je od komentara.

Neki su dodali i kako je ovo definitivno “prizor koji nisu željeli vidjeti”.

Source link