Kim Kardashian u novoj kampanji kopirala stil iz 70ih, mnoge podsjetila na Lepu Brenu

0
16


Kim Kardashian vratila se u period 70-ih godina prošlog stoljeća kako bi najavila novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda Skims, međutim, posebnu pažnju je privukao upravo stil koji je kopirala, a koje je mnoge na Balkanu podsjetio na Lepu Brenu.

Za Skims Metallic Swim, kolekciju koja bi trebala biti predstavljena 6. jula, Kim se obukla u stilu 70-ih kombinujući voluminoznu frizuru i smjelu šminku za oči.

“Uđite u glamur 70-ih uz bazen u herojskim komadima visokog struka umočenim u nijanse visokog sjaja”, stoji u opisu videa Kim na zvaničnoj stranici brenda.

Na fotografijama Nadie Lee Cohen, Kim je odjevena u nekoliko metalik kupaćih kostima. Iako za svaku fotografiju mijenja svoju odjeću, šminka i frizura ostaju iste.

Njena plava kosa je visoko začešljana, s uvijenim vrhovima i šiškama naprijed. Dramatičnom izgledu doprinijela je dojmljivom šminkom za oči, “naked” usnama i s malo maskare.

U skladu s temom 70-ih, Kim je izgled upotpunila s gomilom narukvica i velikim naušnicama.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju na prostoru Balkana vezano za ovu kampanju je zapravo koliko je Kim bila slična izdanjima Lepe Brene iz ovog perioda.

Muzička zvijezda svojevremeno je bila poznata upravo po plavim pramenovima, natapiranoj kosi, naglašenoj šminki uz komade odjeće visokog struka.

Na društvenim mrežama mnogi su ukazali na ovu sličnost te naglasili da ih izdanje Kardashian podsjeća na izdanje Lepe Brene u spotu za pjesmu “Robinja”, ali i na njen cjelokupan izgled tokom snimanja filma “Hajde da se volimo”.

Source link