Mlada glumica pijana izašla na pozornicu, snimke su hit: Neka pojede malo kruha

0
8


Glumica iz serije “House Of The Dragon” Milly Alcock pojavila se na dodjeli Zlatnog globusa pod utjecajem alkohola, a njeno ponašanje jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama.

Milly poznata po ulozi Rhaenyre Targaryen, bila je nasmijana od uha do uha dok je imala malih problema s ravnotežom, dok je prošetala do svoje kolegice iz serije Emmi D’Arcy.

Na društvenim su se mrežama odmah proširili komentari gledatelja koji su 22-godišnju glumicu zamolili da nešto pojede, dok je primala nagradu za najbolju televizijsku seriju, a isječci tog trenutka postali su viralni.

“Video Milly Alcock koja se pijana hihoće je u manje od dva sata pogledalo 100 hiljada ljudi”, “Milly Alcock je tako pijana, sviđa mi se njezino pojavljivanje na Zlatnim globusima”,”Neka neko ovoj djevojci donese malo kruha”, “Milly Alcock je pijana kao vrag na pozornici”, samo su neki od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Milly se očito odlučila malo opustiti, a snimke i fotografije čak je i sama podijelila na svom profilu na Instagramu bez ikakvog objašnjenja, jednostavno je napisala: “Ummmmm”.

Source link