Naslovnica Magazin Nedeljko Elek prijavio da su ga napali Nešićev brat i odbornik Lučić

Nedeljko Elek prijavio da su ga napali Nešićev brat i odbornik Lučić

0
14


Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je noćas policiji da je napadnut u hotelu “Vučko”, saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama ovog portala, Eleka je između ostalih napali Mladen Lučić odobornik DNS-a u Istočnoj Ilidži i Predrag Nešić, brat predsjednika DNS-a Nenada Nešića. U društvu sa njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama, policija nije utvrdila da je on učestvovao u ovoj tuči.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme “Legend” i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Izvor Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili između ostalih kandidat za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek sa društvom.

“U jednom trenuntku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i flaše. Tada je došlo do tuče između Predraga Nešića i Lučića sa jedne i Eleka sa druge strane. Šake su sjevale na sve strane”, ispričao je očevidac ovog sukoba.

On je dodao da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil. Glasnogovornica PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

“Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcionisan zbog prekršaja tuča i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad”, rekla je Stokanović.Source link