Nekom piće u ruci, a nekom dijete

0
14


Hana Hadžiavdagić, jedna od najpopularnijih influenserica u regiji, redovito na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s raznih destinacija ovog ljeta na kojima uživa u društvu supruga i prijatelja.

Na jednoj od posljednjih koje je podijelila s pratiteljima Hana pozira u kupaćem kostimu i s čašom u ruci.

“Ova fotka zove se život, a u to ime živjeli”, napisala je Hana uz fotografiju, međutim jedna pratiteljica joj je ubrzo uputila neprimjeren komentar koji je izazvao buru reakcija.

“Kako za koga. Netko piće u ruci, netko dijete u rukama”, poručila je pratiteljica i svojim neumjesnim komentarom sve zgrozila.

“Pravit ću se da ne razumijem, da mi pokušate objasniti napisano prije nego napišem što mislim… Evo dat ću vam šansu”, odgovorila joj je Hana.

Komentar je ubrzo nestao ispod objave, no druge pratiteljice su stale u Haninu obranu.

“Ma gdje je ona isfrustrirana kućanica ‘kako za koga’ koja je samom izjavom potvrdila da bi se mijenjala s opet najljepša u sekundi samo da niko ne zna”, “Onaj komentar me pogodio na više levela. Kao da me neko nogom u stomak udario. Ne vjerujem šta žena ženi piše. Hana, tebi svako dobro Bathroom dao”, “Ne ostavljam komentare na bilo čije postove, ali ovdje Hani moram pružiti podršku. Kao žena koja se borila za potomstvo, cijelu prvu trudnoću preležala da bude iznesena do kraja, mogu samo dotičnoj da poručim: FUJ. Stidi se epiteta koji ti je dragi Bathroom podario, a za koji se milioni žena bore. Hana, sretno”, samo su neke od reakcija.

Podsjećamo, influenserica je otvoreno progovorila o svojoj borbi za potomstvo.

“Prije tačno dvije godine saznala sam za moju dijagnozu adenomioze i krenula je borba… Rezultat – šest operativnih zahvata, a na posljednjem sam bila prije 20 dana. Sada je, kako doktor kaže, sve super, s operacijama smo gotovi… Idemo dalje s terapijom do prvog transfera na jesen”, napisala je influenserica nedavno.Članak preuzet: Izvor