Nova misteriozna objava FK Sarajevo, u glavnim ulogama Feđa Dudić i prvotimci

0
15


Fudbalski klub Sarajevo u posljednjem periodu naročito veliku pažnju posvećuje promociji rada na društvenim mrežama, a tim povodom nemali broj puta do sada su objavljeni sadržaji kojima se nastoji zaintrigirati mašta navijača.

Ovaj set, tim sa Koševa objavio je tzv. teaser u kojem na kratkom videu prikazano nekoliko igrača Bordo tima kao i šef stručnog štaba Feđa Dudić.

U videu, Dudić i prvotimci FK Sarajevo uzvikuju riječ “Svi”, dok je sam teaser naslovljen “Svi na istoj strani!”.

Za sada nije poznato o kakvoj promotivnoj kampanji se radi i šta stoji iza ove objave, ali iz Fudbalskog kluba Sarajevo su naglasili kako će javnost biti vrlo brzo obaviještena o detaljima.

Od početka ljetne pauze, FK Sarajevo je na sličan način objavama na Facebooku i drugim društvenim mrežama najavljivao dolazak novih igrača u klub.

Posljednja takva objava odnosila se na početak juna i dolazak dvojice novih igrača. Sarajevo je na društvenim mrežama objavilo siluete dva nogometaša, a ispod je stajao opis:

“Možete li pogoditi ko je novi bek, a ko novi vezni igrač FK Sarajevo? Nema gužve u saobraćaju pa obećavamo da ćemo obojicu predstaviti danas”.

Nedugo nakon toga, ispostavilo se kako je riječ o Nemanji Tomaševiću i bivšem igraču Zrinjskog Frani Čirjaku.Članak preuzet: Izvor