Osjećao je pritisak, kuhanje mu je strast

0
18


Nicola Peltz, supruga najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham, osvrnula se na njegovu karijeru otkrivši do sada manje poznate detalje.

Naime, prije nego što je “pronašao svoju strast u kuhinji” Brooklyn Beckham bio je pod pritiskom svoga slavnog prezimena, a prethodno se okušavao na različitim terenima.

Isprva se nadao kako će, baš poput svoga oca Davida, postati profesionalni nogometaš, no snove mu je srušio omladinski tim londonskog kluba Arsenal prije nego što je navršio 16 godina. Nakon toga, okušao se i u svijetu fotografije i modelinga, a njegova supruga rekla je kako je Brooklyn “osjećao veliki pritisak da zadovolji ljude svojom karijerom”, što mu se nije dopadalo.

Nicola smatra kako je njegov istinski poziv kulinarstvo i emisija Cookin’ with Brooklyn, koju je mladi Beckham pokrenuo tokom pandemije preko Facebooka.

“Može se reći da je Brooklyn u raju kada je u kuhinji. Još od pandemije, sve o čemu je želio razgovarati je boravak u kuhinji, pa sam ga jednog dana počela snimati. Rekla sam: ‘Ovo je ono što voliš'”, prisjetila se 27-godišnja glumica.

Istakla je i kako Brookyln ima blizak odnos i sa njenim ocem, biznismenom i milijarderom Nelsonom Peltzom te da ga često pita za savjete: “Volim ga gledati kako uči od mog oca”, dodala je.

Nicola se, također, osvrnula i na svoju karijeru, a kao neko ko se zaljubio u studij drame, istakla je kako je roditeljima obećala da “neće dopustiti da je odbijanje uznemiri”.

“Čula sam ‘ne’ milion i jednom”, rekla je, “U mladosti sam postavila takav zid naspram neuspjeha da sam na neki način postala robot koji je ponavljao: ‘OK, to je ‘ne’, idemo dalje!’ … Nije lako, ali morate drugoj osobi koja dobije ulogu poželjeti najbolje”, rekla je i dodala kako se vodi onim da je “neće zaobići ono što joj je suđeno”.

Nicola je svoju prvu ulogu ostvarila u predstavi “Blackbird”, a od tada je glumila u Transformersima “Age of Extinction” te horor seriji “Bates Motel”. Trenutno radi na “Loli James”, nadolazećoj drami koju je napisala, režirala, a u njoj će ostvariti i ulogu.

Mladi par vjenčao se u aprilu, a na raskošnom vjenčanju održanom na Nicolinom imanju vrijednom 103 miliona dolara prisustvovale su mnoge slavne ličnosti.Članak preuzet: Izvor