Pao sam u depresiju – Haber.ba

0
13

Totti je završio karijeru 2017. godine, a prošao je kroz izuzetno težak period ove godine kada se razveo od Ilary Blasi pošto je ustanovio da ga je varala.

“Sve se dešavalo u martu i aprilu prošle godine. Dugo sam patio. Prošao sam kroz težak period, prvo jer sam prestao da igram, a onda mi je preminuo otac zbog korona virusa, od koga sam i bolovao 15 dana“, iskren je bio Totti.

Zatim je otkrio i kako se sve dešavalo njemu iza leđa.

“Moje supruge, kada mi je najviše trebala, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilary ima drugog’. U stvarnosti je bilo više nego jednog. Nikad to nismo jedno drugom uradili za 20 godina, a onda su počela da mi stižu upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i vidio poruku posrednika između Ilary i treće osobe. Pisalo je ‘Vidimo se u hotelu’”, pojasnio je Totti.

Nakon toga je uplovio u ljubavnu vezu sa Noemi Bocchi, a Francesco je pojasnio da bivšu ženu nikada nije prevario.

“Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju, nisam mogao da spavam… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi.”

Totti je jedan od najvećih fudbalera svih vremena u Italiji. Sa “Azzurima” je postao prvak svijeta 2006. godine, a cijelu karijeru od 1993. do 2017. godine je proveo u Romi sa kojom je bio i prvak Serije A. prneosi “N1“.


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja –

Više o Uslovima korištenja…
Članak preuzet: by [author_name]