Popularne Fine Food poslovnice od sada u novom izdanju

0
16


Uz kontinuirani rad na razvoju proizvodnog asortimana i kapaciteta, Sarajevska industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa daljim investicijama u renoviranje svojih maloprodajnih objekata.

Od 4.7.2022., popularna poslovnica “Festival” kod Narodnog Pozorišta u Sarajevu, nastavlja sa radom u novom izdanju primjenjujući novi poslovni model.

Novi vizuelni identitet karakteriše moderan dizajn koji prati svjetske standarde, a grad je bogatiji za express restoran koji se proteže na 220 m2, dostupan za sve ljubitelje kvalitetne i ukusne hrane. Pored velikog izbora različitih jela te kuhinja, novi poslovni model gostima restorana garantuje uvijek topao i svjež obrok, uslužen u svega nekoliko minuta.

Bilo da se radi o tradicionalnim bosanskim, regionalnim, internacionalnim, te slanim ili slatkim jelima, svaki gost će zasigurno pronaći obrok koji će zadovoljiti njegove prehrambene potrebe ili želje. Za potrošače koji preferiraju brzi obrok u pokretu, pekarski proizvodi, sendviči i salate ostaju u stalnoj ponudi poslovnice.

Pored poslovnice “Festival”, renovirana je i poslovnica na Trgu Nezavisnosti 15, koja na 218 m2 potrošačima nudi “fast food & bakery” koncept, u sada već prepoznatljivom Fine Food vizuelnom identitetu. Dok se najmlađi posjetioci zabavljaju u prostoru za dječju zabavu, gosti mogu uživati u potpuno novom meniju. U okviru nove, proširene ponude, ova poslovnica od sada nudi mogućnost proslave dječjih rođendana i drugih zabava u različitim formatima.

Priču Fine Food-a 2018. godine započeo je holding Badeco Adria d.d., sa ciljem da lokalnu gastronomiju podigne na novi nivo te izgradi respektabilan brand, prepoznatljiv i van bosanskohercegovačkih granica.

Svojim proizvodima kompanija je ubrzo osvojila srca potrošača, pa je danas pored vlastitih maloprodajnih i franšiznih objekata, ukusne proizvode moguće pronaći i na policama trgovačkih lanaca širom BiH, ali i na svjetskim tržištima poput Njemačke, Hrvatske, Italije, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva a uskoro i Nizozemske te drugih zemalja u regiji.Source link