Razočarani navijači Zrinjskog u tišini napustili mostarski stadion

0
13


Navijači Zrinjskog u velikom broju na tribinama stadiona Pod Bijelim Brijegom pratili su svoj tim u historijskoj utakmici protiv Slovana u Bratislavi, ali i na kraju doživjeli nezapamćen šok.

Revanš susret Konferencijske lige otišao je u produžetke i na penale nakon kojih je ugašen san Zrinjskog o tome da postane prvi predstavnik BiH u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja

Zrinjski je imao odličnu podršku skoro 1.000 navijača koji su otputovali na utakmicu u Bratislavu, a oni koji nisu imali sreće da budu uz svoj tim u Slovačkoj, bodrili su Plemiće u Mostaru.

Naime, klub je organizovao gledanje utakmice na stadionu Pod Bijelim Brijegom gdje je večeras atmosfera bila uzavrela. Burno se pratila svaka šansa, kako na jednoj, tako i na drugoj strani, a na tribinama je bilo prisutno oko 1.500 gledalaca.

No, nakon velike tragedije i poraza nakon penala, gotovo da nije bilo komentara navijača Zrinjskog i nastao je muk na tribinama. Vidno razočarani, u tišini su napustili mostarski stadion.

Nažalost, naša zemlja će još uvijek čekati na prvog predstavnika u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.Source link