Naslovnica Magazin Sedam razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem

Sedam razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem

0
18


JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.

1. Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uslovima upotrebe.

2. Uštedite troškove energije i do 40 %

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50%. Tako npr. neizolovana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

3. Trajno zaštitite vaš objekat

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtijevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju.
JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbjeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

4. Povećajte vrijednost svog objekta

Ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema treba posmatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrjednijih kvadrata. Ukoliko je vaš objekat (stan, kuća, poslovni objekat i sl.) kvalitetno termički izolovan, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

5. Obezbijedite zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumijeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost vazduha između 40 i 60%. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uslova u prostoriji, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitet stanovanja.

6. Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbjeđuju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) obezbjeđuju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, također, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Style and design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme – kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

7. Fasadna mrežica gratis

Tokom ljetnog perioda, pri kupovini JUBIZOL termofasadnog sistema kod bilo kojeg ovlaštenog trgovca, preuzmite free of charge fasadnu mrežicu.

Koji su fasadni sistemi JUBIZOL?Članak preuzet: Izvor