Snimljena dok viče u restoranu, njen suprug pobjegao

0
6


Britney Spears snimljena je u restoranu u Los Angelesu dok se ponaša prilično manično te je mnogima djelovalo da ima slom živaca, što je navelo njenog supruga Sama Ashgarija da izjuri iz ugostiteljskog objekta.

Kako je prenio TMZ, Britney i njen suprug Sam pojavili su se sa tjelohraniteljem u restoranu JOEY u Woodland Hillsu. Međutim, romantični izlazak Britney Spears i Sama Asgharija brzo se pretvorio u katastrofu.

Pjevačicu su prisutni gosti restorana odmah prepoznali te ju počeli snimati, zbog čega se ona naizgled naljutila i počela praviti scene.

Očevici su ispričali kako je Britney postala “manična”, vikala i pričala besmislice skoro neprepoznatljivim govorom. Njen suprug se potom uznemirio i izjurio iz restorana.

Na snimku koji je objavio TMZ, a snimio ga je jedan od gostiju od restorana, Britney se može vidjeti kako sjedi za stolom i govori nepovezano.

Očevici su naveli i da je ubrzo nakon toga ustala i izašla sa svojim tjelohraniteljem, koji se potom vratio da plati račun.Članak preuzet: Izvor