Srbi s tribina isprovocirali Jasmina Kurtića, on im odgovorio uhvativši se za međunožje

0
15


Na utakmici Slovenije i Srbije (2:2) sinoć smo vidjeli kvalitetan i uzbudljiv nogomet, ali i scenu koju bi svi željeli što prije da zaborave, a dogodila se poslije posljednjeg zvižduka.

Slovenci su uspjeli da nadoknade dva gola prednosti u drugom poluvremenu i da iznenade favorizovane Srbe. To se nije dopalo gostujućim navijačima.

Nekoliko hiljada navijača Srbije stiglo je na stadion Stožice gdje su tokom svih 90 minuta pružali veliku podršku gostima. Ipak, nezadovoljni rezultatom gosti su s tribina isprovocirali domaće nogometaše među kojima je najburnije reagovao Jasmin Kurtić.

Nogometaš porijeklom iz Banovića nije mogao da se suzdrži, pa je srbijanskim navijačima odgovorio uhvativši se za međunožje.

Srbijanski mediji zgroženi su ovim činom iskusnog slovenačkog reprezentativca koji nastupa za Parmu te navode kako je Kurtić to uradio bez ikakvog povoda.

Inače, slovenački mediji najavili su reviziju svega što se desilo kao i razlog zbog kojeg je na utakmici bio veći broj srbijanskih navijača od očekivanog.

Source link