Šta ćemo tek vama uraditi

0
25


Nogometaši zagrebačkog Dinama nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca osvojili su Superkup Hrvatske protiv najvećeg rivala Hajduka, a tokom utakmice ponovo je bilo znatno uzbudljivije na tribinama.

Stadion Maksimir dočekao je utakmicu Superkupa Hrvatske, koja godinama tradicionalno otvara sezonu u hrvatskom nogometu, a novi trofej osvojio je Dinamo. Tokom regularnog dijela utakmice nije bilo golova, a onda je Dinamo slavio rezultatom 4:1 nakon jedanaesteraca.

Međutim, velikih uzbuđenja nije bilo u tolikoj mjeri tokom 90 minuta, tako da je uzbudljivije bilo na tribinama.

Najvatreniji navijači Dinama Bad Blue Boysi (BBB) priredili su neobičan potez i tako privukli mnogo pažnje na društvenim mrežama.

BBB je okačio spaljeni transparent svoje navijačke grupe. U pitanju je glavni transparent kojeg su Boysi slučajno zapalili sami sebi.

Supercup Dinamo Zagreb vs Hajduk Split todayBBB with their main banner they burned accidentally on last derby and message to Torcida:”If we did this to ourselves, imagine what we gonna do to you?!”

Posted by ULTRAS-TIFO.net on Saturday, July 9, 2022


Nakon što su rivalski navijači ostali u nevjerici jer je BBB istakao transparent koji podsjeća na vrlo nespretan slučaj, pojavila se parola zbog koje je postalo jasno zašto su ga okačili na tribinu.

“Ako smo ovo napravili sebi, šta ćemo tek vama?”, stoji u paroli najvatrenijih navijača Dinama.

Nakon što su ispisali ovu poruku, navijači Dinama uklonili su zapaljeni transparent i zamijenili ga novim identičnim, koji nije oštećen.

Source link