Unapredite svoje poslovanje primenom savremenih tehnologija: Code platforma vašim klijentima donosi … – Blic.rs

0
26

Odavno je svima poznato da su 21. vek obeležile savremene tehnologije, bez kojih danas ne možemo zamisliti život. One nam mogu pomoći da u značajnoj meri unapredimo svoje poslovanje.
Predstavljamo vam Code platformu u okviru koje se nalaze tri servisa:
Široka je primena ove platforme, od HORECA objekata, tržnih centara, stomatoloških ordinacija, fitnes centara, ordinacija za estetsku hirurgiju…
Rešenja ove platforme se mogu implementirati u okviru objekata gde cirkuliše veliki broj ljudi, npr. čekaonica gde se nalaze klijenti koji čekaju na red da budu usluženi.
Čekanje nikom nije prijatno, a primenom rešenja ove platforme, a sa psihološke strane gledano, možemo skratiti vreme čekanja. Dok klijenti čekaju red, imate apsolutnu njihovu pažnju, i to treba iskoristiti, a savremena tehnologija vam može pomoći u tome.
Na ekranima koji se nalaze unutar čekaonica možete plasirati reklamne poruke, koje želite da dođu do vaših klijenata. Celokupnim sadržajem se upravlja sa jedne centralizovane lokacije, gde možete zakazivati sadržaj koji želite da bude emitovan. Na ekranima se mogu emitovati sledeći sadržaji: slike, audio i video fajlovi, web stranica, dodaci (Instagram, Twitter, hashtag wall, vremenska prognoza, calendar, QR code…)
Brojna istraživanja pokazuju da implementacijom usluge digital signage dovodi do povećanja prodaje, porasta broja impulsivnih kupovina.
Sadržaj koji se plasira na ekranima u okviru čekaonica može poslužiti da se prezentuje aktuelna ponuda ili usluge (pregledi ili intervencije) koji su na akciji tog meseca.
Takođe, svojim pacijentima i na ovaj način možete preneti pozitivna iskustva svojih klijenata, informisati ih o zdravim životnim navikama, davati savete…
Primena rešenja digital signage-a u okviru vaših čekaonica dovodi do subjektivnog osećaja da vreme brže prolazi.
Predstavlja rešenje na koji način vaši klijenti se loguju na WIFI u okviru čekaonica. Standardno pitanje, “koja je šifra za WIFI” odlazi u prošlost.
Klijentima je omogućen pristup Internetu putem različitih načina logovanja (nalozima na društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook, Gmail, SMS, promo kodovi…). Na ovu stranicu može se integrisati Facebook dugme LIKE, pa se klijentu mogu upoznati i sa sadržajem na društvenim mrežama.
Prilikom logovanja, klijentima se prikazuje stranica koju takođe možete koristiti u promo svrhe za najavu novih događaja, ponuda, akcija…
Takođe, ova platforma omogućava lak pristup za kreiranje programa lojalnosti, na taj način možete bliže upoznati svoje klijente, a one lojalne nagraditi popustom ili nekim besplatnim tretmanom.
Ovaj servis može i blokirati, odnosno štiti od zloupotrebe, gde se neželjenim korisnicima može blokirati pristup. Takođe, postoji mogućnost blokade pristupa neprimerenim servisima.
Usluga Code audio streaminga omogućava nam da kontrolišemo audio sadržaj unutar čekaonice. Kreirajte muzičke play liste po vašem ukusu. Celokupan sadržaj se može obogatiti personalizovanim džinglom, kojim možete pozdraviti svoje klijente ili im predstaviti trenutne pogodnosti. Sistem radi na principu zakazivanja play lista.
Ukoliko ste zainteresovani za neku od predstavljenih usluga možete nas kontaktirati na code@bitinfo.co.rs ili na sledeći broj telefona 011 45 15 920. Promo period važi mesec dana, gde možete probati neku od usluga bez naknade.
Komentari su POTPUNO ANONIMNI, a registracija nije potrebna.

source