“Uzorni građanu sa TikToka, što si skinuo klipove i poslao policiji, ja ću svoje kazne platit a tebe…”

0
16


Mediji su objavili da je u nesreći učestvovao Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje. On je, naime, upravljao BMW-om, koji su vatrogasci morali rezati 

Dvije osobe su povrijeđene u nesreći koja se desila kasno sinoć u sarajevskom naselju Otoka gdje je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Nesreća se desila u 23.35 sati kada je došlo do sudara BMW-a i Audija. U stravičnom sudari na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta a jedan od automobila je potpuno uništen sa prednje strane. Mediji su prenijeli da su na mjestu događaja intervenisali i vatrogasci koji su rezali automobil kako bi izvukli vozača, odnosno putnike.

Kako je došlo do nesreće i šta je uzrok, biće poznato nakon uviđaja i istrage, ali od očevidaca koji su se zatekli na Otoci moglo se čuti da je vozač BMW-om zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar.

Mediji su objavili da je u nesreći učestvovao Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje. On je, naime, upravljao BMW-om, koji su vatrogasci morali rezati kako bi ga izvukli.

I prije nekoliko godina Muratčauš je doživio nesreću na motociklu kada je teško povrijeđen.

Muratčauš je teže povrijeđen ali je van životne opasnosti. Vlasnik vozila je od ranije poznat policijskim organima po velikom broju prekršaja. Velimir Muratčaus poznatiji kao Veko upravljao je zelenim motornim vozilom marke BMW.

Velimir Muratčauš je od ranije poznat organima gonjena a 22.6.2022. dobio je više kaznenih prijava sa kojima se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

“Uzorni građanu sa TikToka, što si skinuo klipove i poslao policiji, ja ću svoje kazne platit a tebe nabi**em na k***c.” – komentarisao je Veko.

Foto: Screenshot

Na snimci koju je objavio portal Crna-Hronika, vidljiva je opasna vožnja nesavjesnog vozača iz Sarajeva koji svoj automobil marke BMW upravlja brzinom od 250km/h potom ulazi u tunel i nastavlja s vožnjom i pretjecanjem vozila čime ugrožava živote sudionika u prometu.

Brza i neprimjerena vožnja je uzrok prometnih nesreća koje su vrlo česte na bh. cestama. Srećom, ovaj put nije došlo do sudara, ipak ovakva vožnja je za svaku osudu. Kako neslužbeno saznajemo upravo ovi video klipovi su razlog navedenih kazni.

Izvor