Za kupovinu Galaxy Watch4 Classic ili Buds2 dobijate poklon vaučer

0
15


Pametni satovi i bežične slušalice postali su obavezan dio svakodnevnice većine nas, a kad već kupujemo ove uređaje hoćemo da imamo najbolje.

U mnoštvu drugih, izdvajaju se Samsung Galaxy View4 Typical sat i Samsung Galaxy Buds2 slušalice koji se mogu naći u BH Telecomu, a sada i po akcijskim cijenama od 19,55 KM mjesečno za Observe4 Common, i 8,16 KM mjesečno za Buds2.

Ovo je prilika za sve a single koji su razmišljali o tome da kupe sebi novi sat ili slušalice (ili možda oboje), a ova ponuda može vam pomoći i da se lakše odlučite za poklon dragoj osobi o kojem odavno razmišljate. Međutim, uz ovu kupovinu ne samo da pametni sat i slušalice dobijate po nižoj cijeni, već dobijate i vaučer za kupovinu u DM drogeriemarkt prodavnicama. Naime, za kupovinu Watch4 Classica dobijate vaučer od 50 KM, a za kupovinu Buds2 vaučer od 30 KM.

Zašto izabrati baš Galaxy Look at 4 Basic?

Check out4 linija Samsungovih pametnih satova demonstrira Samsungovu stručnost u kreiranju uvjerljvih pametnih satova. Naziv Typical govori o tradicionalnim stilskim i dizajnerskim utjecajima ovog sata, zamjenjujući standardnu savremenu geometriju View4 sata i ravnu staklenu prednju stranu koja se više oslanja na estetiku tipičnog mehaničkog sata. Vintage ima kućište od nehrđajućeg čelika i što je još važnije – fizički rotirajući okvir umjesto alternativnog standardnog modela zasnovanog na dodiru.

Galaxy Check out4 Vintage dolazi u dvije veličine kućišta: 42 i 46 milimetara i samo u dvije boje: crnoj i srebrenoj. Na desnoj strani ovog sata nalaze se dva dugmeta, s crvenim naglaskom koji okružuje rub gornjeg dugmeta. Hardver je otporan na prašinu i vodu, testiran je na ekstremne temperature, udarce i slično, a spretno odbija i ogrebotine i ureze. Look at4 Traditional je udoban i elegantan za nošenje i na vježbanju i na izlasku.

Pametni sat Galaxy Look at4 je mudra investicija i u zdravlje zbog svoje nevjerovatne praktičnosti, multifunkcionalnosti, mjerenja kvaliteta zdravlja, podsticanja na kretanje i niza drugih opcija koje vas navode da brinete o sebi. Njegov BioActive senzor mjeri vaš puls, prati kvalitet sna, dnevne aktivnosti i još puno toga.

Jeste li već koristili Samsung Galaxy Buds2?

Galaxy Buds2 spadaju u novu generaciju Samsungovih bežičnih uređaja, sa sistemom aktivnog poništavanja buke koja bi mogla ometati slušanje bilo kojeg sadržaja na vašim slušalicama. Samsung Galaxy Buds2 slušalice odlične su za putovanje, bilo da se radi o putu do posla ili nekom malo dužem. Male su i lagane, pa ih je lako staviti u džep ili u torbu kada ste u pokretu. Također, imaju udobno, stabilno držanje u ušima i imaju ANC sistem koji može da blokira buku motora autobusa ili aviona, kao i bilo koju drugu buku oko vas.

Kompatibilne su i sa iOS-om i sa Androidom, tako da će svi ljubitelji muzike ili oni koji mnogo vremena provode telefonirajući moći uživati u dugim razgovorima uz savršen zvuk, a bez boli u ruci dok držite telefon na uhu.

Za više informacija posjetite webshop.Članak preuzet: Izvor