Zaprosio 14 godina mlađu djevojku

0
11


Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo Luis Nazario de Lima zaprosio je svoju 14 godina mlađu djevojku – manekenku Celinu Locks – tokom odmora na Karibima.

Djevojka bivšeg nogometaša Authentic Madrida na svom Instagram profilu podijelila je fotografije s odmora na kojima pozira upravo uz Ronalda.

Ruku na kojoj se isticao sjajni prsten naslonila je na njegovo rame dok je u opisu fotografija napisala: “Da, pristajem”.

“Volim te, zauvijek”, poručila je 32-godišnja manekenka potom i označila svog partnera.

Zanimljivo je da je jedna od prvih koji su čestitali sretnom paru bila Ronaldova bivša supruga Milene Domingues koja mu je poručila: “Sretna sam zbog tebe. Bog te uvijek blagoslovio i čuvao. Živjela ljubav.”


Nogometašu će ovo biti treći zvanični brak, a upravo je Milene bila njegova prva supruga. U braku su bili četiri godine i razveli se 2003. godine.

U februaru 2005. godine navodno se vjenčao s manekenkom Daniellom Cicarelli. Međutim, kasnije se ispostavilo da nisu zvanično postali muž i žena jer nijedno od njih nije finaliziralo razvod od svojih prethodnih partnera.

Nakon Danielle, Nazario je bio u braku s Mariom Beatriz Antony od 2008. do 2012. godine te zajedno imaju dvije kćerke. Nogometaš je s trenutnom partnericom u vezi već sedam godina.Članak preuzet: Izvor