Naslovnica Magazin Zaručnica Raya Liotte posvetila mu tetovažu tri mjeseca nakon njegove smrti

Zaručnica Raya Liotte posvetila mu tetovažu tri mjeseca nakon njegove smrti

0
17


Jacy Nittolo, zaručnica Raya Liotte, legendarnog glumca koji je preminuo prije tri mjeseca, još uvijek se teško miri s tim da ga je izgubila. Voljenoj osobi sada je odlučila odati počast posvetivši mu tetovažu.

Liotta je preminuo u snu 26. maja, a iza njega su ostale kćerka Karsen te zaručnica Jacy Nittolo sa kojom je uskoro planirao vjenčanje.

Neutješna Jacy na svojim društvenim mrežama ne skriva da se i dalje ne može pomiriti sa gubitkom svoga partnera, a sada je odlučila i da mu posveti tetovažu, kako bi zauvijek mogla “nositi nešto sa sobom”.


“Jučer su prošla 3 mjeseca. Jedino što se činilo prikladnim je učiniti nešto značajno što će zauvijek biti sa mnom”, napisala je uz crno-bijele fotografije koje prikazuju proces nastajanja tetovaže, u obliku pera.

Nittolo je otkrila kako joj Ray nedostaje “svake sekunde, svakog dana”, a u jednoj od objava osvrnula se na njihov odnos koji je bio poseban.

“Ray mi je bio sve na svijetu i nismo se odvajali jedno od drugoga. Bila je to prava ljubav o kojoj svi sanjaju. Bio je najljepša osoba izvana i iznutra… Čak ni ove riječi nisu dovoljne da ga u potpunosti opišu”, napisala je.

Slavni glumac ostvario je brojne uloge, a najpoznatiji je po onima u filmovima “Goodfellas” i “Field of Dreams”. Upravo “Goodfellas” smatra se jednim od najboljih hilmova sa mafijaškom tematikom koj su ikada snimljeni.

Iako je u budućnosti imao dogovorene nadolazeće projekte, od kojih su neki trenutno u postprodukciji – horor pod nazivom “Cocaine Bear” i komedija koju je napisao i režirao Charlie Day – nažalost, nije ih uspio dočekati.Source link